Välkommen!

Ladislaus Horatius, musiker, tonsättare, fri filosof som drog i nödbromsen på X 2000

för att understryka vikten av broms och eftertanke kommunicerar med omvärlden – och OM världen – genom publikationen KOMETEN.

Den hette förr FIMUM, vilket står för filosofi, musik och umgänge (återkommande ämnen i bladet). Men där avhandlas också teknologi, robotar, feminism och genus, meditation, musik, fotografi, poesi och övh det som faller filosofen in. Fred och fredsarbete, av “venusiansk” sort, också.

Kometen skrivs från ett käckt outsiderperspektiv, och här ligger värdet i Kometen. I en tid när folk kretsar som lydiga, punktliga planeter flyger detta blad utan styrspak dit anden pekar. Om ni verkligen gillar olika (inte bara mat) och vill tänka utanför kakburken kan KOMETEN vara er tekopp. Läs några nummer här.

KOMETEN är inte gratis, men saknar ett fast pris. Den går ut till de som stöttar kulturverksamheten antingen genom Patreon eller genom följande andra kanaler.

Swish: 0765-740140Bankkonto (Skandiabanken) 9150-577.074-4

Alla som stöder projektet får också veckobladet Utsikt, en blick på vår moderna värld ur fågelperspektiv. Utsikt har hittills avhandlat vår tids AI- och robothysteri, avguden Merkantilius (kärmarmentalitet) och den märlliga företeelsen att sälja tid.

Två till priset av en. Atjooo! Den frasen var visst lite dammig.

Trevlig läsning önskas.

Ladislaus Horatius

Flattr this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *